Κατηγοριες


Υπερτροφή ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ 200gr Προβολη πληρους εικονας

Υπερτροφή ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ 200gr

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τροφές που προσφέρουν μεγαλύτερη βοήθεια στο να γιατρευτεί κάποιος ακόμα κι από τα φάρμακα . Μια από αυτές τις τροφές είναι το πικραμύγδαλο.  Αυτός ο καρπός, τον οποίο  δεν τρώει σχεδόν κανείς,  έχει θεραπευτική ικανότητα. Αυτός ο καρπός, είναι το καλύτερο φάρμακο πρόληψης του καρκίνου

Περισσότερες λεπτομέρειες

LH0031

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

6,90 €

Το πικραμύγδαλο προέρχεται από την αμυγδαλιά με επιστημονικό όνομα Amygdalus communis της οικογένειας των Ροδιδών (Rosaceae) και στην ποικιλία amaris. Η Αμυγδαλιά κατάγεται από τη Μεσοποταμία και σε αρχαία κείμενα το δέντρο αναφέρεται ως αμυγδαλέα, αμυγδάλη, αμύγδαλος ο δέκαρπος.

Η Β17, που περιέχεται στα πικραμύγδαλα αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη), ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Περιέχουν επίσης γαλακτωματίνη (εμουλσίνη). Από την αμοιβαία αντίδραση των δύο αυτών συστατικών παρουσία νερού, παράγεται υδροκυανικό οξύ και αιθέριο έλαιο πικρών αμυγδάλων που είναι βενζοϊκή αλδεύδη.

Τα πικρά αμύγδαλα βοηθούν στις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος αλλά και στη δυσμηνόρροια. Τα πικρά αμύγδαλα έχουν επίσης και ιδιότητες αντισπασμωδικές  και αντικαρκινικές. Τα πικρά αμύγδαλα είναι η βάση για ποτά αλλά και καλλυντικά ενώ χρησιμοποιούνται και στην φαρμακοβιομηχανία.
 
Τρόπος Χρήσης : 3 - 4 καρπούς ημερησίως.