Κατηγοριες


ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ

Υπάρχουν 12 προϊόντα.
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ

Η συνεργασία μας με την NRS, μίας από τις μεγαλύτερες Αγγλικές εταιρίες του είδους, σας δίνει την σιγουριά αγοράς...

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

  Τα προβλήματα κινητικότητας και αναπηρίας αντιμετωπίζονται από ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στις μέρες μας. Για την καλύτερη διευκόλυνσή σας, το Life Help σας προσφέρει βοηθήματα Κινητικότητας- Πρόσβασης και μία μεγάλη ποικιλία από αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, ανθεκτικότητας και άψογης εργονομίας. Για μία άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα, χωρίς δυσκολίες!

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

  Τα βοηθήματα καθημερινής διαβίωσης, όπως λαβές, γάντια, υποστηρικτικά εργαλεία κ.α., είναι τα σημαντικότερα αξεσουάρ για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας στα άκρα τους. Το Life Help σας προσφέρει σε χαμηλές τιμές, μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα, όλων των τύπων τα εργαλεία που θα σας απαλλάξουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αποκτήστε τα με ένα κλικ!

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  Κατά την διάρκεια της ζωής μας, μπορεί να συμβούν διάφορα ατυχήματα που καθιστούν αδύνατη την κινητικότητά μας για μόνιμο ή προσωρινό διάστημα. Το Life Help σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από βοηθήματα μετακίνησης-μεταφοράς και καθημερινής διαβίωσης, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μαξιλάρια, ζώνες χειρισμού, σανίδες μεταφοράς, καθίσματα, σεντόνια και πολλά άλλα που καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες και σας επιτρέπουν την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά σας παντού.

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ - ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

  Τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, παραμένουν αρκετές ώρες σε ανάκλιση. Το on line κατάστημά μας, διευκολύνει αυτήν κατάσταση, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας βοηθήματα για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Μερικά από αυτά τα βοηθήματα είναι η ανεμόσκαλα, η φουσκωτή λεκάνη λουσίματος, στηρίγματα για όλα τα μέρη του σώματος, πτυσσόμενες χειρολαβές κ.λπ.

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

  Προμηθευτείτε μέσα από το on line κατάστημά μας, όλα τα χρήσιμα και απαραίτητα βοηθήματα μπάνιου, τα οποία σας διευκολύνουν τις ώρες που χρησιμοποιείτε τον χώρο υγιεινής σας. Λαβές, χειρολαβές, καθίσματα και μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που σας απαλλάσσουν από τις μέχρι τώρα δυσκολίες. Επιλέξτε τα με ένα κλικ από το εξειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

  Στο Life Help μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από βοηθήματα τουαλέτας, τα οποία προσφέρουν την μέγιστη άνεση αλλά και ασφάλεια κάθε στιγμή. Όλα μας τα προϊόντα βρίσκονται στις απαραίτητες διαστάσεις, ταιριάζοντας με όλα τα είδη υγιεινής που έχει ο κάθε χώρος. Αποκτήστε τα εύκολα και γρήγορα, μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  Η σίτιση των ατόμων που κινούνται και μετακινούνται με δυσκολία, γίνεται εύκολη και άνετη, μέσα από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μία μεγάλη ποικιλία από είδη και βοηθήματα για τον χώρο της κουζίνας είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε. Ειδικά σχεδιασμένα και διαμορφωμένα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας.

 • ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  Βρείτε από το on line κατάστημά μας, όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για παιδιά και καλύψτε τις ανάγκες τους στην τουαλέτα, στο φαγητό και στις γενικότερες δραστηριότητές τους. Είναι όλα φορητά έτσι ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα. Με ένα κλικ, έχετε την άνεση, την λειτουργικότητα και την χρηστικότητα στον χώρο σας.

 • ΕΙΔΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

  Εξασφαλίστε μία ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς με ορθοπεδικά και κινητικά προβλήματα. Μέσα από τα είδη νανοτεχνολογίας και τα ορθοπεδικά βοηθήματα, μπορείτε να βρείτε λύσεις υποστήριξης και ανακούφισης για διάφορες παθήσεις που έχουν επηρεάσει διάφορα μέρη του σώματός σας. Με ένα κλικ, έρχονται στον χώρο σας, με την εγγύηση ποιότητας του εξειδικευμένου Life Help.


προϊόντα ανά σελίδα

προϊόντα ανά σελίδα