Κατηγοριες


Υπερτροφές (SUPER FOODS)– Προϊόντα διατροφικής αξίας

Δεν υπάρχουν προϊόντα.
Υπερτροφές (SUPER FOODS)– Προϊόντα διατροφικής αξίας

Στην συγκεκριμένη ενότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από:

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

  • ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ (SUPER FOODS)

    Οι υπερτροφές (super foods) στις μέρες μας θεωρούνται «θαύματα της φύσης», αφού προσφέρουν υψηλή διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες που τονώνουν καθημερινά τον οργανισμό. Αποτελούνται από 100% φυσικά προϊόντα και δρουν αποτελεσματικά σε κάθε οργανισμό. Στο online κατάστημα, Life Help, βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες υπερτροφών.

  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ

    Μια νέα δυνατότητα στην χρήση της ζάχαρης, μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, προσθέτοντας εκχυλίσματα φρούτων και υπερτροφών προσφέροντας όχι μόνο την αντίστοιχη γεύση αλλά και πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιείστε την ζάχαρη με την γεύση της αρεσκείας σας στο πρωινό σας, στο γάλα, στο γιαούρτι, σε νερό για να κάνετε ένα γευστικό και υγιεινό χυμό ή όπου αλλού θέλετε.

  • ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ (SUPER FOODS) ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    Οι υπερτροφές (SUPER FOODS) προσφέρουν στον οργανισμό σημαντικά οφέλη, χωρίς να τον γεμίζουν με θερμίδες και χημικά στοιχεία. Συγκεντρώνουν πλήθος θρεπτικών συστατικών και μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις διατροφής ανά περίπτωση. Επιλέξτε μέσα από το on line κατάστημά μας superfoods που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, στη ηλικία σας και στις ιδιαίτερες διατροφικές σας απαιτήσεις.