Κατηγοριες


ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ (SUPER FOODS) ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Υπάρχουν 16 προϊόντα.
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ (SUPER FOODS) ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Οι υπερτροφές (SUPER FOODS) προσφέρουν στον οργανισμό σημαντικά οφέλη, χωρίς να τον γεμίζουν με θερμίδες και χημικά...

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

  Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στους άντρες και η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου από καρκίνο (μετά τον καρκίνο του πνεύμονα), σας παρουσιάζουμε μια λίστα με μερικές υπερτροφές που αποτελούν ασπίδα κατά του καρκίνου του προστάτη. Οι διαταραχές του προστάτη αρκετές φορές εξελίσσονται σε καρκινικές προσβολές, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είναι μονόδρομος μια διατροφή με αντικαρκινικές ουσίες, όσο περισσότερο γίνεται κοντά στα πρότυπα της φυσικής υγιεινής.

 • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ LIBIDO

  Ο Freud πρώτος μίλησε για τα ένστικτα της ζωής (πείνα, δίψα και σεξουαλική επιθυμία) τα οποία έχουν σκοπό την ατομική επιβίωση και την αναπαραγωγής της φυλής. Η ψυχική ενέργεια αυτών των ενστίκτων είναι η λίμπιντο. Η λίμπιντο επιδιώκει τη χαλάρωση, μπορεί να εκδηλωθεί και να απολυτρωθεί μέσα από φυσικές σεξουαλικές πράξεις αλλά και μέσα από πνευματικά επιτεύγματα, ψυχικές εκδηλώσεις σε ποικιλία μορφών, μεταμορφώσεων και συγκαλύψεων, αλλά με μοναδικό στόχο τη λύτρωση του ανθρώπου από την πρωταρχική δίψα του για ηδονή. Η κατάλληλη διατροφή ή το κατάλληλο συμπλήρωμα της μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της λίμπιντο πού "αδυνατίζει" με την πάροδο των ετών.

 • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Όλοι έχουν ή αντιμετωπίζουν κατά περιόδους κάποιας μορφής καταπόνηση του οργανισμού τους και απώλεια της ενεργητικότητάς τους. Τι είναι όμως αυτό που νιώθουν; Κούραση, κόπωση ή εξάντληση; Στην πρώτη περίπτωση η ξεκούραση βοηθάει στο να αισθανθεί το άτομο καλύτερα.

  Στις δύο άλλες περιπτώσεις όμως, που είναι βαθύτερα και μακροχρόνια τα αίτια, χρειάζεται προσεκτικότερη διερεύνηση και μεγαλύτερης διάρκειας αντιμετώπιση. Με ποιον τρόπο όμως μπορεί να τονωθεί κάποιος άμεσα; Μπορεί να γίνει με τον καφέ, μια καραμέλα ή ένα ενεργειακό ποτό, αλλά μόλις περάσει η δράση τους, θα αισθανθείτε πιο εξαντλημένοι. Γι' αυτό με την σωστή διατροφή, αλλά και με την βοήθεια των υπερτροφών μπορούμε να τονώσουμε την ενέργειά μας με φυσικό τρόπο.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απαραίτητα συστατικά για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Η ομάδα αυτή με τις υπερτροφές που περιλαμβάνει συμβάλλει στην διατήρηση (αλλά και την επαναφορά) της καλής υγείας του γυναικείου οργανισμού λαμβάνοντας τις απαραίτητες ουσίες με τον πλέον φυσικό τρόπο.

 • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

  Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του τραχήλου. Αποτελείται από δύο λοβούς, που συνδέονται μεταξύ τους με τον ισθμό. Ο θυρεοειδής αδένας παράγει κυρίως τις θυρεοειδικές ορμόνες, δηλαδή τη θυροξίνη (Τ4) και την τριιωδοθυρονίνη (Τ3), οι οποίες ρυθμίζουν το μεταβολισμό των διαφόρων οργάνων του σώματος.

  Η επαρκής πρόσληψη θρεπτικών συστατικών παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.Αποκτήστε υπερτροφές για τον θυρεοειδή αδένα, μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50

  Το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και πλέον ένας άνθρωπος ηλικίας 50 ετών έχει τη δυνατότητα να ζήσει πολλά ακόμα δημιουργικά χρόνια. Τα όλο και πιο ενεργά άνω των 50 χρόνια παρουσιάζουν ειδικές απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας του καρδιαγγειακού, των οστών, των αρθρώσεων, της νοητικής λειτουργίας, του πεπτικού και των ματιών.

  Καθώς μεγαλώνουμε, οι λειτουργίες του οργανισμού γίνονται λιγότερο αποτελεσματικές, οι απαιτήσεις σε ενέργεια ελαττώνονται και η πρόσληψη τροφής μπορεί επίσης να μειώνεται. Είναι σημαντικό σ’ αυτό το στάδιο της ζωής να εξασφαλίζεται η διατροφική λήψη μιας ευρείας γκάμας θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής γενικής υγείας και ζωντάνιας. Οι υπερτροφές που θα αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διασφαλίζουν υγεία, ευεξία και μια καλή ποιότητα ζωής.

 • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

  Με τις σύγχρονες ινσουλίνες, αλλά και με τη γνώση των ισοδυνάμων υδατανθράκων, οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2 μπορούν να επιτύχουν την άριστη ρύθμισή του και παράλληλα να έχουν μεγάλη ποικιλία καθημερινά στο διαιτολόγιό τους. Καθώς, όμως, η διατροφή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για τη σωστή ρύθμιση του διαβήτη, πρέπει να γνωρίζουμε για το διαιτολόγιό μας και πώς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο και αποτελεσματικότερο.

  Η ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, εκτός από τη φαρμακευτική αγωγή, περιλαμβάνει την απώλεια βάρους, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή (συνδυασμός και των τριών διατροφικών κατηγοριών με αναλογία). Οι υπερτροφές που θα αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ

  Η διατροφή είναι σίγουρα ένας καθοριστικός παράγοντας για την καλύτερη εμφάνιση μας. Η ποιότητα και το είδος της τροφής που λαμβάνουμε, τα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει η καθημερινή διατροφή μας, το επίπεδο των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που παίρνουμε από ότι τρώμε είναι στοιχεία που αντανακλούν και επηρεάζουν το σώμα μας, τη λειτουργία συνολικά του οργανισμού μας αλλά και μεμονωμένα την υγεία ιστών και οργάνων.

  Τα μαλλιά και το δέρμα είναι από τα χαρακτηριστικά εκείνα σημεία του σώματος μας όπου εκδηλώνεται η καλή ή η κακή θρέψη. Έτσι, όταν ο οργανισμός δεν τρέφεται σωστά ή παίρνει λιγότερη τροφή από αυτή που απαιτείται για να καλύψει τις ανάγκες του, τότε έχουμε διάφορες ενδείξεις και συμπτώματα που δηλώνουν τον υποσιτισμό ή την κακή θρέψη. Αποκτήστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπερτροφές που θα ενισχύσουν την υγεία του δέρματος και των μαλλιών σας, με ένα κλικ.

 • ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

  Παγκοσμίως αντιμετωπίζουμε μια επιδημία παχυσαρκίας και το να χάσουμε βάρος δεν είναι μόνο μία προσωπική ανάγκη για να δείχνουμε πιο όμορφοι, αλλά και μία συνεχής προτροπή από γιατρούς και άλλους επιστήμονες ώστε να παραμείνουμε υγιείς.

  Η αλήθεια είναι όμως ότι το να αδυνατίσουμε είναι πάντα ένα δύσκολο εγχείρημα. Χρειάζεται προσπάθεια, αλλά κυρίως γνώση όλων των μυστικών που θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε. Αποκτήστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπερτροφές κατάλληλες για αδυνάτισμα, με ένα κλικ.

 • ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  Πρόκειται για την ασθένεια που μας τρομοκρατεί περισσότερο από κάθε άλλη. Ευτυχώς, νέα φάρμακα, εξελιγμένα εμβόλια, πρωτοποριακά μηχανήματα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, με στόχο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τον καρκίνο. Η λύση, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι φανταζόμαστε.

  Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε πει «Η τροφή σου πρέπει να γίνει το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να γίνει η τροφή σου». Και πιθανώς αυτή του η ρήση να μπορεί να εφαρμοστεί και στην προσπάθεια να βρεθεί ένα τρόφιμο-φάρμακο για τον καρκίνο. Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, υπάρχουν τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε ουσίες που φαίνεται να μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης διάφορων μορφών καρκίνου.

  Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόληψη ή την καταπολέμηση της ασθένειας, ούτε βέβαια να υποκαταστήσει τη θεραπεία της. Πέρα από τους ισχυρισμούς της συμβατικής ιατρικής μπορείτε να σταματήσετε την ανάπτυξη του καρκίνου με κατάλληλες υπερτροφές, την καθημερινή φυσική άσκηση, καθώς και άλλες υγιεινές πρακτικές της καθημερινότητας. Υπάρχουν υπερτροφές, οι οποίες έχουν αποδειχτεί, μετά από έρευνες, ότι σταματούν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

  Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έλλειψη χρόνου δεν μας αφήνουν περιθώρια για να χαλαρώσουμε, να ενδιαφερθούμε για τη διατροφή μας και ακόμα περισσότερο για να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας. Όλα αυτά μπορεί να «ραγίσουν» την καρδιά μας. Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε από πριν την εμφάνιση καρδιακών και άλλων δυσλειτουργών του οργανισμού μας, μπορούμε όμως να είμαστε προνοητικοί.

  Υπάρχει τρόπος να πάρουμε μερικά «προστατευτικά μέτρα», για να μειώσουμε στο μέτρο του εφικτού, τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Ορισμένες υπερτροφές που τις συστήνουν οι ειδικοί, μπορούν να βοηθήσουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς, εάν συμπεριληφθούν στην καθημερινή μας διατροφή.

 • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

  Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Πολλά είναι αυτά που συντείνουν στην πρόωρη γήρανση και στην ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών. Και πολλά απ' αυτά έχουν γίνει, δυστυχώς, κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, αλλά η γήρανση ξεκινά πολύ νωρίς και πολύ νωρίς πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

  Οι πιο διακεκριμένοι επιστήμονες όλου του κόσμου συμφωνούν πως εγκαίρως πρέπει να λάβουμε μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας. Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά, αλλά όσο νωρίτερα πάρουμε την απόφαση να μην καπνίζουμε, να ασκούμεθα συχνά, να μην εκτιθέμεθα για πολύ στον ήλιο, να διατρεφόμαστε σωστά και να ασκούμε το μυαλό μας, τόσο θεαματικότερα αποτελέσματα θα δούμε. Οι υπερτροφές βοηθούν στην αντιγήρανση, καθώς προέρχονται από την φύση και όχι από τυποποιημένα τρόφιμα. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση.

 • ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

  Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Όσον αφορά στον αθλητισμό είναι αναπόσπαστο κομμάτι, αφού η σωστή επιλογή κατανάλωσης τροφών, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην καλή ή κακή απόδοση του αθλητή, στη νίκη ή την ήττα αντίστοιχα.

  Οι αθλητές πρέπει να καταναλώνουν επαρκή ποσότητα ενέργειας σε περιόδους υψηλής έντασης ή μακράς διάρκειας άσκηση για την διατήρηση του σωματικού βάρους, την υγεία τους και την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της άσκησης. Οι κατάλληλες υπερτροφές συμβάλλουν θετικά στα ικανοποιητικά αποτελέσματα της απόδοσης ενός αθλητή.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΕΡΩΝ

  Η καλή λειτουργία του εντέρου είναι απαραίτητη για τη γενικότερη καλή υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και κατ' επέκταση για την εξασφάλιση μιας καλής ποιότητας ζωής. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στις τροφές δεν μπορούν να ωφελήσουν τον οργανισμό και να προάγουν την υγεία αν δεν απορροφηθούν αποτελεσματικά.

  Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την καλή μας διάθεση και όλοι μπορούμε να το κάνουμε, μέσα από μερικές μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, όπως για παράδειγμα προσέχοντας τι τρώμε, πώς τρώμε, πώς χαλαρώνουμε και ποιες μεθόδους άσκησης ακολουθούμε στην ζωή μας. Οι σημερινοί ρυθμοί της ζωής μας δεν βοηθούν στη επίτευξη της καλής υγείας του εντέρου μας (άγχος της καθημερινότητας, μόλυνση περιβάλλοντος κ.λπ.). Εδώ μπορούν να μας βοηθήσουν οι υπερτροφές αλλά και κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

 • ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

  Η συσσώρευση στον οργανισμό βλαβερών για την υγεία ουσιών ονομάζεται τοξίνωση. Οι ουσίες αυτές συσσωρεύονται κυρίως στο λιπώδη ιστό μας, αλλά είναι παρούσες σε όλους τους ιστούς. Το σώμα μας, για να απαλλαγεί από αυτές, αποτοξινώνεται διαρκώς μέσα από τα διάφορα απεκκριτικά όργανα (κυρίως το συκώτι, το έντερο, τα νεφρά και το δέρμα) και τους μηχανισμούς που διαθέτει.

  Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι συσσωρευμένες τοξίνες στο σώμα μας μέσα από αλλαγές στον τρόπο διατροφής, αλλά και στον τρόπο ζωής μας (π.χ. περιορισμός του στρες, περισσότερη άσκηση).

  Σήμερα, όμως, λόγω της κακής διατροφής, της ρύπανσης, του αυξημένου στρες, των τοξικών που υπάρχουν στο περιβάλλον και της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης, η φυσική αυτή διαδικασία του οργανισμού επιβραδύνεται.

  Οι υπερτροφές έρχονται να συμβάλλουν θετικά, μέσω της βελτίωσης της διατροφής, σε αυτή την διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού μας.

 • ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

  Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι η ασπίδα μας ενάντια στις ασθένειες. Σημαντικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού παίζουν -μεταξύ άλλων- τα λευκά αιμοσφαίρια και ορισμένες ουσίες των τροφών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες που συνδέονται με αυτά.

  Για παράδειγμα, τα αντιοξειδωτικά (π.χ. οι βιταμίνες A, C, E και το σελήνιο) δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες που εισέρχονται στον οργανισμό ή παράγονται σε αυτόν, κάνοντας τα κύτταρα πιο ευάλωτα σε λοιμώξεις και ιώσεις. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα συντελούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η έλλειψη φυλλικού οξέος έχει συνδεθεί με τη διατάραξη της ανάπτυξης των λευκοκυττάρων.

  Γνωρίζουμε πως υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως οι κατάλληλες υπερτροφές, η άσκηση, το ψυχολογικό στρες, και άλλες που μπορεί να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.


προϊόντα ανά σελίδα

προϊόντα ανά σελίδα